ΕΡΤ ΑΕ

Καθορισμός αριθμού τηλεοπτικών αδειών προς δημοπράτηση

Καθορισμός αριθμού τηλεοπτικών αδειών προς δημοπράτηση

Καθορισμός αριθμού δημοπρατούμενων αδειών παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου. (Αριθμ. 1830 – ΦΕΚ Τεύχος Β 2337/10.07.2017)

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
αποφασίζουμε:

Καθορίζουμε τον αριθμό των δημοπρατούμενων αδειών παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου σε επτά (7).

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Αθήνα, 7 Ιουλίου 2017

– – – – –
NOMOΣ 4431/2016 – ΦΕΚ Τεύχος Α 207/04.11.2016
Άρθρο δεύτερο
H εφαρμογή του άρθρου 2Α του Ν. 4339/2015, όπως προστέθηκε με το άρθρο τρίτο του Ν. 4367/2016 (Α 19), αναστέλλεται μέχρι τη δημοσίευση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας επί των αιτήσεων ακυρώσεως κατά των υπ’ αριθμ. 4297/2016 (Β 518), 7984/2016 (Β 1009) και 7230/2016 (Β 930) αποφάσεων του Υπουργού Επικρατείας και της υπ’ αριθμ. 7577/2016 απόφασης των Υπουργών Επικρατείας, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων (Β ́ 985), όπως ισχύει.
– – –
NOMOΣ 4367/2016 – ΦΕΚ A 19 – 15.02.2016
Kύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας για τις διεθνές οδικές επιβατικές και εμπορευματικές μεταφορές και άλλες διατάξεις.

Άρθρο τρίτο
Μετά τη διάταξη του άρθρου 2 του Ν. 4339/2015 προστίθεται άρθρο 2Α ως εξής:
«Άρθρο 2Α
1. Ο αριθμός των δημοπρατούμενων αδειών παροχών περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου ορίζεται σε τέσσερις (4) για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition).

2. Κατά την πρώτη εφαρμογή του παρόντος, η διαγωνιστική διαδικασία για τη χορήγηση των αδειών της προηγούμενης παραγράφου διενεργείται από τον Υπουργό στον οποίο έχουν ανατεθεί οι αρμοδιότητες της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ο οποίος εκδίδει τη σχετική προκήρυξη, χορηγεί τις άδειες και προβαίνει σε όλες τις επιμέρους ενέργειες που προβλέπονται από τα άρθρα 3 έως και 15 του παρόντος.
Με απόφαση του ίδιου Υπουργού ρυθμίζονται ειδικότερα θέματα εφαρμογής των ως άνω διατάξεων και δύνανται να μεταβιβαστούν επιμέρoυς αρμοδιότητες της διαγωνιστικής διαδικασίας στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

3. Η τιμή εκκίνησης για την ανωτέρω κατηγορία δημοπρατούμενων αδειών καθορίζεται με κοινή απόφαση του Υπουργού Οικονομικών και του Υπουργού στον οποίο έχουν ανατεθεί οι αρμοδιότητες της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας»



odigostoupoliti

Συντακτική ομάδα του Οδηγού του Πολίτη

Share
Published by
odigostoupoliti

Recent Posts

Μεταφορές μεταξύ λογαριασμών τραπεζών: Αλλάζει ο χρόνος εμφάνισης των χρημάτων

Μεταφορές μεταξύ λογαριασμών τραπεζών: Αλλάζει ο χρόνος εμφάνισης των χρημάτων. Συγκεκριμένα οι Ευρωπαίοι πολίτες από…

2 hours ago

Νόμος 5179/2025 με διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Πολιτισμού

Νόμος 5179/2025 - ΦΕΚ Τεύχος Α 26/20.02.2025 Αναδιοργάνωση του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με την…

2 hours ago

Πόσοι Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠΟΠ) θα προσληφθούν στις Ένοπλες Δυνάμεις το 2025

Αριθμ. Φ.424/7/423738/Σ.1462 - ΦΕΚ Τεύχος Β 738/20.2.2025 Ορισμός του αριθμού των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) για…

3 hours ago

Περιοχές με έντονο ψύχος και χιονοπτώσεις το Σάββατο 22.2.2025

Χαμηλές θερμοκρασίες στην ανατολική και βόρεια χώρα. Τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής…

4 hours ago

Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία: Ώρες αποχώρησης

Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία: Ώρες αποχώρησης για το σχολικό έτος 2025-2026 Αριθμ. Φ12/14283/Δ1 - ΦΕΚ Τεύχος…

6 hours ago

Αποστολή sms στους πολίτες για δωρεάν ιατρικές εξετάσεις καρδιάς

Αποστολή sms στους πολίτες για δωρεάν ιατρικές εξετάσεις καρδιάς: Το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου καρδιαγγειακών νοσημάτων…

7 hours ago