Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού. Επιδείνωση του καιρού από σήμερα Δευτέρα (03-02-2025) από τα δυτικά προς τα ανατολικά με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Από την Τρίτη (04-02-2025) θα επικρατήσουν θυελλώδεις άνεμοι στα ανατολικά και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αισθητή πτώση το επόμενο τριήμερο.
Δείτε την πρόγνωση του καιρού για την περιοχή σας – θερμοκρασία, άνεμος, υγρασία και όλα τα στοιχεία
Βρείτε παρακάτω την περιοχή που σας ενδιαφέρει και πατήστε τον αντίστοιχο σύνδεσμο (link)
Δείτε την πρόγνωση του καιρού ακριβώς για την περιοχή σας
Αναλυτικά:
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού
Συγκεκριμένα:
1. Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
α. Σήμερα Δευτέρα (03-02-2025) μέχρι και το απόγευμα στο Ιόνιο (κυρίως περιοχή Κεφαλλονιάς – Ζακύνθου) και τη δυτική Πελοπόννησο
β. Από αργά το απόγευμα της Δευτέρας (03-02-2025) μέχρι και το πρωί της Τρίτης (04-02-2025) στην ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, την ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες.
γ. Από τις προμεσηβρινές ώρες της Τρίτης (04-02-2025) στις Κυκλάδες, και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
2. Τοπικά θυελλώδεις ανατολικοί βορειοανατολικοί άνεμοι προβλέπονται την Τρίτη (04-02-2025) από νωρίς το πρωί και μέχρι και το απόγευμα στη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τις Σποράδες και πρόσκαιρα στην ανατολική Θεσσαλία και την Εύβοια.
Από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή θα διατηρηθούν οι θυελλώδεις βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι στο Αιγαίο.
3. Η θερμοκρασία την Τρίτη (04-02-2025) θα σημειώσει πτώση από τα βόρεια της τάξεως των 6 με 7 βαθμών Κελσίου και την Τετάρτη (05-02-2025) θα υποχωρήσει και άλλο σε όλη τη χώρα.
Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (emy.gr) και του Εθνικού Αστεροσκοπείου (https://meteo.gr/)
Δημοσιεύτηκε στον Οδηγό του Πολίτη (https://www.odigostoupoliti.eu)
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού. Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται: Από αργά το απόγευμα…
ΑΣΕΠ 8Κ/2024. Προκήρυξη για 2.217 μόνιμες προσλήψεις υπαλλήλων ΔΕ σε δημόσιο, δήμους, περιφέρειες. Λήγει η…
Ανοίγει το Τριώδιο: Πότε είναι η Τσικνοπέμπτη 2025. Για το έτος 2025 το Τριώδιο ανοίγει την…
Finddoctors: Πως κλείνουμε ηλεκτρονικά ραντεβού για νοσοκομεία και ιατρούς. Συγκεκριμένα, από 1.2.2025, τα ραντεβού για…
Σεισμός τώρα στην Σκύρο μεγέθους 4.7 Ρίχτερ με επίκεντρο δυτικά της νήσου Σκύρου των Βορείων…
Πότε και πως επιτρέπεται να τηλεφωνούν στους οφειλέτες και ποιους κανόνες υποχρεούνται να τηρούν οι…