odigostoupoliti.eu
Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια ΕΦΚΑ Νοεμβρίου 2020 για εκτύπωση και πληρωμή
Εκτύπωση και πληρωμή εισφορών ΕΦΚΑ για τον μήνα Νοέμβριο 2020
Ανάρτηση ειδοποιητηρίων πληρωμής εισφορών για τον μήνα Νοέμβριο 2020 Μη Μισθωτών ασφαλισμένων
Τα ειδοποιητήρια πλέον είναι ενιαία για τις εισφορές κύριας, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ για τους μη μισθωτούς ασφαλισμένους.
Αναρτήθηκαν σήμερα Κυριακή 27.12.2020 τα ειδοποιητήρια ΕΦΚΑ Νοεμβρίου 2020 πληρωμής εισφορών των Μη Μισθωτών ασφαλισμένων (ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες)
Επισημαίνεται ότι για να αποφευχθούν προβλήματα του παρελθόντος η πληρωμή των εισφορών από τον Ιανουάριο του 2020 (και εφεξής) πραγματοποιείται με νέο κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής (RF)
Για το λόγο αυτό θα πρέπει όλοι οι ασφαλισμένοι που κάνουν χρήση πάγιας εντολής για την πληρωμή των ασφαλιστικών τους εισφορών να προχωρήσουν σε καταχώρηση του νέου κωδικού ηλεκτρονικής πληρωμής στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται.
Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο ΕΦΚΑ προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής δεδομένου ότι δε θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή.
Καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020
Εκτύπωση των μηνιαίων ασφαλιστικών εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών – αυτοαπασχολούμενων
ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2025: Προκήρυξη για 2.082 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο. Ξεκινούν οι αιτήσεις ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2025 -…
ΓΣΕΕ: Απεργία την Πρωτομαγιά 2025. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΓΣΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους…
ΠΝΟ - Πλοία: Απεργία την Πρωτομαγιά 2025. Σε ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ)…
Αρχικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο,…
Αριθμ. 165161 - ΦΕΚ Τεύχος Β 1922/23.04.2025 Καθορισμός των διαδικασιών άντλησης στοιχείων του Μητρώου Απασχολούμενων…
Αναβάλλονται τα εγκαίνια της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς 2025. Ο Δήμος Κηφισιάς σε ανακοίνωσή του αναφέρει…